Ilmoittautuminen harrasteryhmiin

LASTEN JA NUORTEN RYHMIIN ILMOITTAUDUTAAN VAIN INTERNETISSÄ!

Kevätkauden ryhmiin ilmoittaudutaan  2.1.2018.

Ilmoittautuminen päättyy  15.1.2018 klo 23.00

Internetin kautta ilmoittaudutaan kaikkiin harrasteryhmien jumppiin lukuun ottamatta aikuisryhmiä, joihin voi ilmoittautua myös ensimmäisellä jumppakerralla.

Telinevoimisteluun ilmoittautumisessa otetaan yhteyttä suoraan ohjaajaan Monica Seutuun sähköpostilla monsu84@hotmail.com

Ilmoittautuaksesi sinulla tulee olla internetyhteys. Ilmoittautuminen aloitetaan ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi rekisteröitymisellä, johon pääse tästä. Rekisteröityä voi koko vuoden ajan.

HUOM! Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmasta uudestaan.

Jos sinä tai lapsesi olette osallistuneet aikaisemmin FNV:n liikuntaryhmiin, olet jo rekisterissä. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat sisäänkirjautumissivulta kohdasta "unohditko salasanan". Käy tarkistamassa tiedot-kohdassa omat tietosi ja muista halutessessasi antaa valokuvien käyttölupa.

Jos rekisteröit lapsesi, käytä omaa sähköpostiosoitettasi ja muista ilmoittaa huolellisesti myös omat yhteystietosi.

Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä rekisteröidy uudelleen vaan kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja käy muuttamassa omissa tiedoissasi uusi e-mailosoite. Tallennuksen jälkeen uusi osoite on käyttäjätunnuksesi.

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon laitetaan omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

• Alakäyttäjäksi rekisteröityminen

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (omat lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki "rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM! Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin. Jos haluat siirtää aikaisemmin ryhmiin osallistuneet lapset alikäyttäjäksesi, rekisteröidy itse ja sen jälkeen lähetä pyyntö siirrosta ylläpitäjälle anna.pohjola2(at)gmail.com.

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa jumppatarjontaan seuran sivuilla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin jumppiin aiot ilmoittautua. Kun olet päättänyt, mihin jumppiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Jäsenmaksut ja jumppien maksut löytyvät Maksut-sivulta.

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Jumppiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

• Aikataulu

Rekisteröityminen                                                      Avoinna koko ajan!

Ilmoittautuminen                                                      2.1.18-15.1.18

Forssan Naisvoimistelijat  ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa numeroon Anna Pohjola 0405226126 tai Sari Paavilainen 0503383033.