Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu Forssan Naisvoimistelijoissa

Joukkuevoimistelua voi seurassamme harrastaa seitsenvuotiaasta aina aikuisiän kynnykselle asti. Alle 10-vuotiaat ovat jumppakouluryhmiä ja heillä on mahdollisuus esiintyä Stara-tapahtumissa, 8-10-vuotiaiden kilpailuissa sekä seuran omissa näytöksissä. 10-12-vuotiaat voivat osallistua Stara-tapahtumiin tai 10-12-v sarjan kilpailuihin. 12-14-vuotiaat kilpailevat SM-kilpailuissa tai kilpasarjan kilpailuissa. Yli 14-vuotiaat voivat myöskin valita osallistuvatko SM- vai kilpasarjan kilpailuihin.

Joukkuevoimistelun harrastaminen vaatii sitoutumista sekä jumpparilta itseltään että vanhemmilta. Kaikissa harjoituksissa käydään säännöllisesti ja tärkeänä osana harjoittelua toimivat kotitreenit. Joukkuevoimistelijoiden kausimaksut lasketaan joukkuekohtaisen budjetin avulla, johon sisältyy salivuokrat, valmentajien palkat, kisamatkat jne. Budjetista keskustellaan kauden alkaessa vanhempainillassa, jonka jälkeen johtokunta hyväksyy sen. Esiintymisten ja talkoiden avulla joukkue voi kerätä rahaa mm. kisapukuja varten.

Valmentajat voivat uuden kauden alkaessa (puolivuosittain) jakaa tai sekoittaa ryhmiä motivaation ja taitotason mukaan niin, että jokainen voimistelija pääsee harjoittelemaan sopivassa ryhmässä. Uusia voimistelijoita otetaan joukkueisiin pääasiassa kevään lopussa tai syksyn alussa, mikäli joukkueissa on tilaa. Aiemmasta voimistelu- ja tanssiharrastuksesta on hyötyä, mutta kaikkiin ryhmiin sitä ei vaadita.

Haluatko ohjaajaksi?
Ohjaajista ja valmentajista on jatkuvasti pulaa, niin aikuisten kuin lastenkin ryhmissä, sekä joukkuevoimistelun puolella.
Jos olet kiinostunut tulemaan ohjaajaksi tai apuohjaaksi, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Lasten ja nuorten ryhmät:
Maria Arjoniemi: 040 0672930, maria.arjoniemi(at)gmail.com

Aikuisten ryhmät:
Maria Arjoniemi: 040 0672930, maria.arjoniemi(at)gmail.com

Joukkuevoimistelu:
Elina Mäki-Tulokas: 040 8408860, fnv.nuorisovalmennuspaallikko(at)gmail.com

© Sami Ilvonen
© Birgitta Sundholm