FNV

Forssan Naisvoimistelijat ry on perustettu vuonna 1952. Seurassamme on noin 350 jäsentä. FNV on Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsen.

Forssan Naisvoimistelijat on perinteikäs voimisteluseura, jossa pääsevät liikkumaan kaikki vauvasta vaariin. Lasten ryhmissä liikutaan leikkien ja monipuolisia liikkumistaitoja korostaen, kun taas nuorten ja aikuisten ryhmissä tarjoutuu tilaisuus kunnon kohentamiseen viikoittaisen jumppatuokion avulla. Joukkuevoimistelun valmennusryhmissä on mahdollisuus edetä voimistelukoulusta aina SM-tason voimistelijaksi asti sitoutumalla voimisteluharrastukseen useiden vuosien ajaksi.

Forssassa jumppatunteja pidetään Talsoilan koululla, Ammatti-instituutissa, Työväentalolla ja Vesihelmessä. Joukkuevoimisteluryhmämme kilpailevat Staroissa, SM- ja kilpasarjoissa.

Forssan Naisvoimistelijoiden perinteisissä joulu- ja kevätnäytöksissä Urheilutalo Feeniksissä esitetään läpileikkaus seuran monipuolisesta toiminnasta.