Lapset ja nuoret

(Päivitetty 10.1.19 - muutokset mahdollisia!)

 

PERHELIIKUNTA

 

TAAPEROJUMPPA 1-4v

Taaperojumppa on lapsen ja aikuisen riemukas jumppa, jossa harjoitellaan liikuntaleikkejä, lorutellaan, hassutellaan ja tutustutaan eri liikuntavälineisiin. Taaperojumppa kehittää lapsen motorisia taitoja, rytmikykyä sekä kehonhallintaa. Vanhemmat ovat aktiivisesti mukana jumpassa näyttäen lapselle mallia, rohkaisten häntä ja kannustaen onnistumaan. Vaatimuksena kävelytaito.

Keskiviikko 16.45-17.30 Talsoila

Ohjaaja: Mari Järvinen

 

LIIKKARI 3-5v

Liikkari on 3-5 vuotiaille lapsille suunnattu monipuolinen ja hauska liikuntatunti. Liikkarissa opitaan leikin ohessa erilaisia liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja. Liikkarissa opitaan kehon hallintaa, perusliikkeitä sekä koetaan onnistumisen elämyksiä. Jokaisella liikuntakerralla on tietty aihe, jonka ympärille tuokio rakentuu. Liikarissa joka neljäs kerta on lasten ja vanhempien yhteistunti. Liikkarissa touhutaan sisäliikuntavaatteissa paljain jaloin tai pehmeissä sisätossuissa. Juomapullo on myös hyvä varata mukaan.

Tiistai 17.15-18.00 Talsoila

Ohjaajat: Maria Arjoniemi, Satu Rantanen ja Essi Mathlin

 

VEKARAJUMPPA 5-7v

Tunnin tarkoituksena on kehittää lapsen motorisia taitoja käyttäen apuna musiikkia, loruja, lauluja sekä eilaisia välineitä. Vauhtivekaroissa leikitään, pelataan, temppuillaan sekä opetellaan toimimaan yhdessä muiden lasten kanssa. Tunti sisältää vauhdikkaan touhuamisen lisäksi loppurentoutuksen. Ryhmän tavoitteena on tarjota yhdessäliikkumisen iloa sekä onnistumisen elämyksiä. Tunnille joustavat sisäliikuntavaatteet päälle ja mukaan juomapullo. Jumpata voi paljain jaloin tai pehmeissä sisätossuissa.

Maanantai 17.00-18.00 Talsoila

Ohjaajat: Helena Hacklin, Emmi Mäntyvaara ja Iina Junnila

 

VOIMISTELU

 

JOUKKUEVOIMISTELUN HARRASTERYHMÄ

Ryhmässä opetellaan joukkuevoimistelun perusliikkeitä ja tekniikkaa sekä jonkin verran akrobatiaa. Voimistelutaustasta on hyötyä, mutta se ei ole pakollista. Innostus ja halu oppia on tärkeintä. Kevään ajan harjoitellaan kerran viikossa, syksyllä on tarkoitus harjoitella kaksi kertaa viikossa. Ryhmä tähtää joukkuevoimistelun harrastesarjan kisoihin. Ryhmä on 06-08 syntyneille.

Lauantai 14.00-16.00 Miinan koulu, Jokioinen

Ohjaaja: Monica Seutu

 

VOIMISTELUKOULU 3-4v

Voimistelukoulu on 3-4-vuotiaiden lasten monipuolinen ja vauhdikas jumppa, jossa harjoitellaan leikin siivittämänä voimistelun perusliikkeitä. Tunneilla harjoitellaan yhdessä toimimista erilaisten leikkien ja pelien avulla sekä tutustutaan eri liikuntavälineisiin. Tunneilla touhutaan paljain jaloin, juomapullon voi ottaa mukaan.

Torstai 16.30-17.15 Talsoila

Ohjaajat: Monica Seutu, Fanny Saari, Amanda Saari ja Meri Pakarinen

 

VOIMISTELUKOULU 5-6v

Voimistelukoulussa pääsee tutustumaan joukkuevoimistelun alkeisiin ja harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä. Tunneilla on hauskaa liikkumista, temppuilua sekä musiikin tahdissa tekemistä, unohtamatta yhdessäolon riemua. Tuntien sisältö vaihtelee aina teemojen mukaan. Tavoitteena on luoda onnistumisen elämyksiä sekä tarjota iloisia hetkiä. Tunnille joustavat sisäliikuntavaatteet päälle ja mukaan juomapullo. Jumpassa ollaan paljain jaloin.

Torstai 17.15-18.15 Talsoila

Ohjaajat: Monica Seutu, Fanny Saari, Amanda Saari ja Meri Pakarinen

 

VOIMISTELUKOULU 7-12v

Voimistelukoulu on voimistelutaitojen pohja, oli sitten tavoitteena harrastaminen tai kilpailuihin tähtääminen. Tunneilla harjoitellaan mm. ketteryyttä, koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Voimistelukoulussa rohkaistaan lapsia olemaan luovia ja ilmaisullisia ja edetään lapsen taitojen mukaan, jolloin harjoittelu on mielekästä.

Voimistelukoulu A: 7-12v Tiistai 18.00-19.00 Talsoila

Ohjaajat: Minna Salmela ja Monica Seutu

 

Voimistelukoulu B: 7-12v Maanantai 17.30-18.30 Ammattikoulu

Ohjaajat: Elina Niemi, Milanna Aneristo ja Helmi Saari

 

RYTMINEN VOIMISTELU

Rytmisen voimistelun harrasteryhmissä tutustutaan eri voimisteluvälineisiin, joita ovat naru, pallo, vanne, keilat ja nauha. Tunneilla opetellaan leikinomaisesti välineiden perusliikkeitä ja voimistelun alkeita. Ryhmät esiintyvät seuran näytöksissä. Aiempaa voimistelukokemusta sekä omia voimisteluvälineitä ei tarvitse olla. Mukaan tarvitaan vain joustavat sisäliikuntavaatteet ja juomapullo, tunneilla ollaan paljain jaloin.

6-8v Lauantai klo 10.00-11.00 Talsoila

9-12v Lauantai klo 11.00-12.15 Talsoila

Ohjaajat: Sara Syrjälä, Eliza Puganen sekä Sara Selin ja Hilla Lehtoranta

 

MINITEMPPUKOULU 4-6v

Minitemppukoulu on hauska ja monipuolinen liikuntaharrastus lapselle. Se sopii niin tytöille kuin pojillekin. Tunnilla keskitytään lapsen kehonhallintaa. Opitaan kehon monipuolista käyttöä harjoittelemalla kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, päällä- ja käsilläseisontaa sekä muuta temppuilua. Tunti vahvistaa lapsen keskittymis- ja koordinaatiokykyä. Jumppa-asuna on hyvä pitää jumppapuku tai t-paita ja shortsit/trikoot. Tunnilla ollaan paljain varpain.

Tiistai 16.15-17.15 Talsoila

Ohjaajat: Pia Järvi ja Kaija Pohjola

 

POIKIEN TEMPPUKOULU 9-13v

Temppukoulu on 3-6 -luokkalaisille pojille suunnattu ryhmä, jossa harjoitellaan sekä permannolla (matolla) että erilaisia telineitä apuna käyttäen temppuja. Kuperkeikosta ja kärrynpyöristä erilaisiin voltteihin.

Torstai 18.00-19.00

Ohjaajat: Eino Torkkel ja Monica Seutu

 

TELINEVOIMISTELU 8-12v

Telinevoimistelu on laji, jossa vaaditaan hyvää yleiskuntoa ja lihasten hallintaa. Tunnilla harjoittelemme siis myös lihaskuntoa ja liikkuvuutta, jotta temppujen tekeminen onnistuisi. Tavoitteenamme on, että jokainen voimistelija oppisi kauden aikana telineillä permanto, puomi, rekki ym. perusliikkeitä. Harjoitellaan iloisella mielellä ja otetaan ilo irti uuden oppimisesta! Tunti sopii tytöille ja pojille!

Telinevoimisteluun ilmoittautumisessa otetaan yhteyttä suoraan ohjaajaan Monica Seutuun sähköpostilla monsu84@hotmail.com

Keskiviikko, Talsoila

Ryhmä 1 klo 17.30-18.45 
Ryhmä 2 klo 18.45-20.00

Ohjaajat: Monica Seutu, Maikki Karhu-Torkkel, Eino Torkkel ja Aure Heino

 

TANSSI

 

DANCE AND BEAT KIDS 4-6v

Dance and Beat Kids on 4-6 vuotiaille tanssimisesta aidosti kiinnostuneille pikku liikkujille! Tunneilla pidetään hauskaa ja tanssitaan rytmikkäiden laulujen lomassa, kehitetään motorisia taitoja ja opetellaan oikeita koreografioita. Tunnilla lapsi tarvitsee mukaansa jumppavaatteet ja juomapullon. Ajoittain järjestetään myös tunteja, joihin vanhemmat voivat osallistua mukaan. 

Maanantai 18.00-18.45

Ohjaajat: Isabella Sillsten-Olufuwa ja Iina Junnila

 

DANCE AND BEAT -TANSSIRYHMÄT

Dance and Beat on nuorten tyttöjen street dance-ryhmä, jossa tanssitaan hyvällä meiningillä ja ryhmän toiveiden mukaan kokeillaan myös eri tyylilajeja. Tunti koostuu itsenäisistä tehtävistä kuten koreografioiden luomisesta, improvisaatioharjoituksista sekä tekniikkaharjoituksista. Tunnilla tanssitaan uusimpien hittibiisien tahtiin ja kokeillaan tuttuja tansseja myös musiikkivideoista. Myös tanssikilpailuihin osallistuminen on mahdollista ryhmän kanssa.

Mukaan tarvitset juomapullon ja kevyet tanssivaatteet. Tanssia voi sisäkenkien kanssa tai paljain jaloin.

Dance and beat junior (7-12v) Maanantai 18.45-19.45 Talsoila

Dance and beat (13-17v)  Maanantai 19.45-21.00 Talsoila

Ohjaajat: Isabella Sillsten-Olufuwa, Ilona Laitinen ja Mira Muuronen

HUOM! Seuran vakuutus ei kata jumppaan lapsen kanssa osallistuvia aikuisia.