Lapset ja nuoret

PERHELIIKUNTA  (päivitetty 28.12.17 - muutokset mahdollisia!)

LIIKKARI (3-5v)

Liikkari on 3-5 vuotiaille lapsille suunnattu monipuolinen ja hauska liikuntaohjelma. Liikkarissa opitaan leikin ohessa erilaisia liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja. Liikkarissa opitaan kehon hallintaa, perusliikkeitä sekä koetaan onnistumisen elämyksiä. Jokaisella liikuntakerralla on tietty aihe, jonka ympärille tuokio rakentuu. Liikarissa joka neljäs kerta on lasten ja vanhempien yhteistunti. Liikkarissa touhutaan sisäliikuntavaatteissa paljain jaloin tai pehmeissä sisätossuissa. Juomapullo on myös hyvä varata mukaan.

Tiistai 17-17.45 Talsoila

Ohjaaja: Maria Arjoniemi, Pia Ketelimäki, Satu Rantanen ja apuohjaajat

TAAPEROT (1-4v)

Taaperojumppa on lapsen ja aikuisen riemukas jumppa, jossa harjoitellaan liikuntaleikkejä, lorutellaan, hassutellaan ja tutustutaan eri liikuntavälineisiin. Taaperojumppa kehittää lapsen motorisia taitoja, rytmikykyä sekä kehonhallintaa. Vanhemmat ovat aktiivisesti mukana jumpassa näyttäen lapselle mallia, rohkaisten häntä ja kannustaen onnistumaan. Vaatimuksena kävelytaito.

Keskiviikko 16.45-17.30 Talsoila

Ohjaaja: Mari Järvinen

VEKARAJUMPPA (5-7v)

Tunnin tarkoituksena on kehittää lapsen motorisia taitoja käyttäen apuna musiikkia, loruja, lauluja sekä eilaisia välineitä. Vauhtivekaroissa leikitään, pelataan, temppuillaan sekä opetellaan toimimaan yhdessä muiden lasten kanssa. Tunti sisältää vauhdikkaan touhuamisen lisäksi loppurentoutuksen. Ryhmän tavoitteena on tarjota yhdessäliikkumisen iloa sekä onnistumisen elämyksiä. Tunnille joustavat sisäliikuntavaatteet päälle ja mukaan juomapullo. Jumpata voi paljain jaloin tai pehmeissä sisätossuissa.

Tiistai 17.45-18.45 Talsoila

Ohjaajat: Helena Hacklin, Emmi Mäntyvaara, Minna Salmela

VOIMISTELU

RYTMISEN VOIMISTELUN HARRASTERYHMÄ

Rytmisen voimistelun harrasteryhmissä tutustutaan eri voimisteluvälineisiin, joita ovat naru, pallo, vanne, keilat ja nauha. Tunneilla opetellaan leikinomaisesti välineiden perusliikkeitä ja voimistelun alkeita. Ryhmät esiintyvät seuran näytöksissä. Aiempaa voimistelukokemusta sekä omia voimisteluvälineitä ei tarvitse olla. Mukaan tarvitaan vain joustavat sisäliikuntavaatteet ja juomapullo, tunneilla ollaan paljain jaloin.

6-8v Lauantai klo 15.00-16.00 Talsoila

9-12v Lauantai klo 16.00-17.00 Talsoila

Yli 9v. vain joukkuevoimistelijat Lauantai klo 17.00-18.00

Ohjaajat: Sara Syrjälä ja Eliza Puganen, apuna Emmi Suvilampi ja Mea Mäenhovi

NUPPU -JOUKKUE

Ryhmässä harjoitelllaan joukkuevoimistelun perusliikkeitä ja puolivuosittain aina uusi koreografia. Joukkue osallistuu voimistelun Stara-tapahtumiin sekä seuran näytöksiin. Harjoittelu on tavoitteellista ja se toteutetaan lapsen ikään sopivasti ja leikinomaisesti. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa 1-1,5h kerrallaan.

Mininuput 6-7v Tiistai 17-18 Ammattikoulu & Keskiviikko 17-18 Ammattikoulu

Ohjaajat: Sara Sundholm, Anni Mäki, Oona Aaltonen, Sarianna Virtanen

VOIMISTELUKOULU 3-5v

Voimistelukoulu on 3-5 vuotiaiden lasten monipuolinen ja vauhdikas jumppa, jossa harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä. Tunneilla harjoitellaan yhdessä toimimista erilaisten leikkien ja pelien avulla sekä tutustutaan eri liikuntavälineisiin. Tunneilla touhutaan paljain jaloin, juomapullon voi ottaa mukaan. Halutessaan vanhempi voi tulla lapsen kanssa mukaan tunneille.

Maanantai 17-17.45 Talsoila

Ohjaaja: Maria Arjoniemi Pia Ketelimäki ja Satu Rantanen

VOIMISTELUKOULU 5-7v

Joukkuevoimistelu- jumppakoulussa pääsee tutustumaan joukkuevoimistelun alkeisiin. Tunneilla on hauskaa liikkumista, temppuilua sekä musiikin tahdissa tekemistä, unohtamatta yhdessäolon riemua. Tuntien sisältö vaihtelee aina teemojen mukaan ja jokainen pääsee tutustumaan voimistelun perusliikkeisiin. Tavoitteena on luoda onnistumisen elämyksiä sekä tarjota iloisia hetkiä. Tunnille joustavat sisäliikuntavaatteet päälle ja mukaan juomapullo. Jumpassa ollaan paljain jaloin.

Torstai  17-18 Talsoila

TELINEVOIMISTELU

Telinevoimistelu on laji, jossa vaaditaan hyvää yleiskuntoa ja lihasten hallintaa. Tunnilla harjoittelemme siis myös lihaskuntoa ja liikkuvuutta, jotta temppujen tekeminen onnistuisi. Tavoitteenamme on, että jokainen voimistelija oppisi kauden aikana telineillä permanto, puomi, rekki ym. perusliikkeitä. Harjoitellaan iloisella mielellä ja otetaan ilo irti uuden oppimisesta! 8-12 -v. Huom! Tunti sopii tytöille ja pojille!

Keskiviikko, Talsoila

Ryhmä 1 klo 17.30-18.45
Ryhmä 2 klo 18.45-20.00

Ohjaajat: Monica Seutu, Maikki Karhu-Torkkel, Eino Torkkel

Ryhmät täynnä.

NUORET

DANCE AND BEAT, JUNIORIT -TANSSIRYHMÄ

Dance and Beat on nuorten tyttöjen street dance-ryhmä, jossa tanssitaan hyvällä meiningillä ja ryhmän toiveiden mukaan kokeillaan myös eri tyylilajeja. Tunti koostuu itsenäisistä tehtävistä kuten koreografioiden luomisesta, improvisaatioharjoituksista sekä tekniikkaharjoituksista. Tunnilla tanssitaan uusimpien hittibiisien tahtiin ja kokeillaan tuttuja tansseja myös musiikkivideoista. Myös tanssikilpailuihin osallistuminen on mahdollista ryhmän kanssa.

Mukaan tarvitset juomapullon ja kevyet tanssivaatteet. Tanssia voi sisäkenkien kanssa tai paljain jaloin.

Dance and beat junior (8-13v) Maanantai 17.45-18.45 Talsoila

Dance and beat (13-17v)  Maanantai 18.45-20 Talsoila

Ohjaaja: Isabella Sillsten-Olufuwa, Venla Juhola, Ilona Laitinen

HUOM! Seuran vakuutus ei kata jumppaan lapsen kanssa osallistuvia aikuisia.